Seria documentară „Prietenii neobişnuite” (Dog’s Best Friend, Canada, 2014 şi 2019) va fi difuzată de TVR 2, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Prietenii neobişnuite” demonstrează că legături sincere pot apărea între specii de animale diferite. Seria dezvăluie poveşti adevărate şi evenimente din culisele unora dintre cele mai ciudate prietenii canine din întreaga lume.

Poveştile originale sunt filmate în 4K, iar fiecare episod urmăreşte câte două perechi de amici unici. Telespectatorii vor vedea animalele în timp ce se joacă împreună sau în momente de tandreţe şi, prin interviurile luate proprietarilor sau îngrijitorilor lor, martori ai relaţiilor neobişnuite, vor afla cum s-au întâlnit şi povestea prieteniei lor.

O naraţiune uşoară şi plină de umor se adaugă la ritmul poveştilor, iar telespectatorii vor descoperi, alături de gazdele Sara Marino şi Scott Bainbridge, unele dintre cele mai surprinzătoare istorii despre apropieri şi reacţii în contextul raselor. Mai mult, cei interesaţi vor învăţa de la specialiştii intervievaţi despre comportamentul tradiţional al animalelor. Comentariile experţilor se adaugă dinamicii serialului, iar telespectatorii se bucură de informaţii despre psihologia canină în timp ce sunt martori la poveştile care se desfăşoară pe micul ecran.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.