Maria Iordănescu, prezentatoarea ştirilor sportive "Focus la prima oră", a participat, în weekend, la etapa desfăşurată la Sinaia a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, transmis în exclusivitate de canalele Look Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această etapă a fost câştigată de pilotul bucureştean Alex Mirea care a devenit principalul favorit la câştigarea Campionatului, cu trei etape înainte de finalul din octombrie.

Alex Mirea a fost urmat în clasament de Silviu Dumitrescu şi Costel Căşuneanu.

Mihai Leu, participant la Categoria I, s-a impus clar în clasamentul etapei desfăşurate la Sinaia.

Prezentatoare ştirilor sportive din cadrul "Focus la prima oră", Maria Iordănescu a fost copilotul lui Călin Maniţiu.

"În acest weekend am trăit una dintre cele mai frumoase exeperienţe. Am dobândit un nou hobby, de care, sunt convinsă, mă voi ţine mult timp de acum încolo. Cu siguranţa mă voi reîntoarce pe circuit să retrăiesc aceste clipe. Fără doar şi poate, trebuie ca toţi să susţinem competiţiile din cadrul Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, nu doar pentru spectacolul pe care îl oferă, dar mai ales pentru efortul pe care aceşti oameni extraordinari îl fac weekend de weekend prin ţară. Pentru mine a fost fantastic şi chiar vreau să mă reîntorc foarte curând să simt viteza şi adrenalina competiţiei", a spus ea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.