Monica Gubernat, preşedintele interimar al Consiliului Naţional al Audiovizualului, a refuzat invitaţia la audiere făcută de Comisia pentru cultură, arte şi mijloace de informare în masă, programată pentru miercuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Audierea propusă să aibă loc la ora 13.00 avea legătură cu modul în care Consiliul Naţional al Audiovizualului a răspuns sesizărilor ce vizau încălcările repetate, de către anumiţi radiodifuzori, a legislaţiei din domeniul electoral şi audiovizual, pe perioada desfăşurării campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, respectiv referendum.

„Mai avem o săptămână de campanie de analizat şi am transmis de aseară (marţi, n.r.) domnului preşedinte al Comisiei că nu pot ajunge”, a declarat Monica Gubernat pentru News.ro.

În ultimele săptămâni CNA a fost în mijlocul unui scandal care a vizat Televiziunea Română şi prezenţa lui Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD, şi a ministrului Agriculturii, Petre Daea, la emisiunea „Viaţa satului”, în timpul campaniei electorale, fără ca programul să fie marcat ca atare.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.