Pete Souza, fotograful de la Casa Albă care a reuşit să-i surprindă în imagini pe preşedinţii Barack Obama şi Ronald Reagan la ceremonii şi în momente inedite, va fi subiectul unui viitor documentar produs de Focus Features, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania a anunţat că va face echipă cu regizorul Dawn Porter, câştigător al premiului Peabody pentru "Gideon’s Army" şi "Bobby Kennedy for President" pentru această producţie. Focus Features a realizat în 2018 "Won’t You Be My Neighbor?", un documentar despre prezentatorul de televiziune Fred Rogers care a avut încasări de aproape 23 de milioane de dolari la nivel naţional. 

Studioul speră ca proiectul cu Souza va avea un succes similar. Profilul media al fotografului a crescut în ultimii ani după ce a început să folosească reţelele de socializare şi mai târziu după lansarea cărţii sale "Shade: A Tale of Two Presidents", în care a atras atenţia asupra contrastelor dintre mandatul lui Obama şi cel zbuciumat al lui Donald Trump.

Evan Hayes ("Free Solo"), câştigător al premiului Oscar, va fi producător, alături de Laura Dern şi Jayme Lemons, împreună cu Platform One Media.

"Timp de opt ani, în timpul preşedinţiei lui Obama, am fost acolo. Misiunea mea a fost de a documenta vizual mandatul său, realizând peste 1,9 milioane de fotografii, un record", a declarat Souza. "De asemenea, m-am străduit să surprind momentele din viaţa preşedintelui Barack Obama pentru a arăta cum era ca om. Pe 20 ianuarie 2017 am părăsit Casa Albă". 

Focus Features va distribui documentarul la nivel naţional iar Universal Pictures International se va ocupa de distribuirea la nivel internaţional. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.