Patruzeci de colecţionari de lucruri vechi din toată ţara vor participa, în perioada 28-30 septembrie, la Târgul de antichităţi care va fi deschis la Muzeul Naţional al Ţăranului Român între orele 10.00-18.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Obiectele prezentate la târg formează o poveste frumoasă şi impresionantă din viaţa rurală, din vremi care încep cu „a fost odată ca niciodată”.

În cadrul Târgului de antichităţi de la Muzeul Ţăranului, vizitatorii vor putea admira şi cumpăra: piese de costum ţărănesc, ţesături de interior (covoare, ştergare, feţe de pernă şi feţe de masă), icoane pe lemn şi pe sticlă, cruci, pristolnice, podoabe, mobilier crestat, pictat - lăzi de zestre, mese, scaune, blidare, lingurare, dulapuri, ceramică, doniţe, vase din lemn, putinei, căuce, furci şi roţi de tors, fuse, vârtelniţe, felinare, ceasuri, candelabre, piuliţe şi râşniţe de alamă, dar şi publicaţii socio-etnografice din perioada interbelică, bancnote vechi, timbre cu subiecte etnografice.

De asemenea, îmbiem publicul cu prăjituri, cozonaci şi miere. Nu vor lipsi nici plantele de leac. Preţul unui bilet este: 4 lei, 2 lei (elevi, studenţi, pensionari).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.