Disney+ anunţă în februarie filme şi seriale romantice: comedia pentru adolescenţi "Cu drag, Simon" este difuzată la timp pentru Ziua Îndrăgostiţilor, iar noul serial "Fleishman are necazuri", cu Jesse Eisenberg şi Claire Danes în rolul unui cuplu din Manhattan care trece printr-un divorţ complicat, va fi pe platformă din 22 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor şi serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic şi Star, şi găzduieşte în exclusivitate producţiile originale Disney+.

Vor fi mai multe episoade noi din "Comoara Naţională: Puterea Istoriei" ("National Treasure: Edge of History"), "Războiul stelelor: Lotul rău" ("Star Wars: The Bad Batch") şi "Misterele din Montana" ("Big Sky")

Un abonament lunar costă 29.99 lei pe lună.

Disponibilitatea filmelor şi serialelor poate varia în funcţie de ţară şi se poate modifica. 

"Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna", din 1 febraurie 

În „Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna" realizat de Studiourile Marvel, Regina Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) şi Dora Milaje (inclusiv Florence Kasumba), luptă pentru a-şi proteja naţiunea de puterile mondiale ostile în urma morţii regelui T'Challa. În timp ce oamenii din Wakanda se străduiesc să îmbrăţişeze următorul lor capitol, eroii trebuie să se unească cu Nakia (Lupita Nyong'o) şi Everett Ross (Martin Freeman) pentru a crea o nouă cale pentru regatul Wakanda. Cu Tenoch Huerta în rolul lui Namor, regele unei naţiuni submarine ascunse, filmul îi prezintă şi pe Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena şi Alex Livinalli.

"Fleishman are necazuri", din 22 februarie

Fleishman are necazuri este povestea lui Toby Fleishman (41 de ani), recent divorţat şi care plonjează în noua lume a întâlnirilor prin intermediul aplicaţiilor, cu un  succes de care nu a avut parte în tinereţe, înainte să se însoare la finalul studiilor medicale. Dar chiar la începutul primei sale veri de libertate sexuală, fosta sa soţie Rachel dispare, lăsându-l cu Hannah, în vârstă de 11 ani, şi cu Solly, de 9 ani, fără niciun indiciu und ear putea fi sau dacă se va întoarce. În timp ce jonglează cu sarcinile de părinte, cu întoarcerea vechilor prieteni Libby şi Seth, cu o potenţială promovare la spital pe care o aştepta de mult timp şi cu toate femeile compatibile din Manhattan, îşi dă seama că nu va reuşi niciodată să afle ce s-a întâmplat cu Rachel până nu va fi în stare să accepte ceea ce s-a întâmplat de fapt cu căsnicia lor.

"Noile aventuri ale familiei Proud", Sezonul 2, din 1 februarie

Continuarea apreciatului serial, „Noile aventuri ale familiei Proud” urmăreşte aventurile şi neajunsurile lui Penny Proud, în vârstă de 14 ani, şi ale familiei ei, în timp ce trăieşte o viaţa modernă cu amuzament şi empatie. Anii 2020 aduc o nouă carieră pentru mama Trudy, vise măreţe pentru tatăl Oscar şi noi provocări pentru Penny, inclusiv o vecină trezită social care crede că are multe să o înveţe,

"Darby şi cei morţi"

"Darby şi cei morţi" este o comedie supranaturală pentru adolescenţi despre o elevă de liceu care are abilităţI de mesager spiritual. După ce a suferit o experienţă de moarte apropiată în tinereţe, Darby Harper poate vedea oamenii morţi.

În luna iubirii, Disney+ difuzează o mulţime de producţii dedicate celor care vor să intre în atmosfera acestei sărbători, filme despre prietenia dintre femei, relaţii complicate şi persoane independente. 

"Avatar: incursiune în culise", ediţie specială din 2020 ("Avatar: The Deep Dive Edition of 20/20") este acum disponibil pe Disney+ şi dezvăluie trucurile şi magia din spatele succesului de box office "Avatar 2", aflat în prezent în cinematografe. 

Sunt disponibile şi alte producţii nominalizate la competiţii prestigioase: "Iată-i cum fug", "Doctor Strange în Multiversul Nebuniei". 

De asemenea, sunt difuzate pe Disney+ documentare National Geographic dedicate inclusiv marilor feline: "Felinele Indiei", "Jocuri Feline" şi "Feline africane". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.