Noi sezoane ale serialelor „Miraculos: Buburuza şi Motan Noir", „O vrăjitoare îngrozitoare" sau „Familia Green la oraş" vor avea premiera în luna noiembrie pe Disney Channel. La Disney Junior va debuta un nou serial serial animat: „Micii pompieri" şi vor fi difuzate noi episoade din „Evrica" şi „Blue".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Disney Channel

"Miraculos: Buburuza şi Motan Noir" - premiera sezonului 5

Aventura din Paris continuă pentru Buburuza şi Motan Noir şi în sezonul 5. Înconjuraţi de noi aliaţi şi luptând cu un adversar din ce în ce mai puternic şi hotărât, cei doi sunt pregăţiti pentru cele mai mari provocări. Cu toate acestea, au parte de mari schimbări atât în viaţa lor de supereroi, cât şi în viaţa de la şcoala atunci când sunt pur şi simplu Marinette şi Adrien. Sezonul 5 al serialului „Miraculos: Buburuza şi Motan Noir” are premiera pe 21 noiembrie la Disney Channel. Din 21 noiembrie, de luni până vineri, la 18:30. 

"O vrăjitoare îngrozitoare - premiera sezonului 3 

Bazat pe seria de romane cu acelaşi nume scrisă de Jill Murphy, serialul o urmăreşte pe Mildred Hubble şi pe prietenele ei la Academia Cackle, sub conducerea grijulie a directoarei Miss Cackle şi a directoarei adjuncte Miss Hardbroom (Raquel Cassidy). În al treilea sezon al seriei, care va debuta pe 22 noiembrie, Mildred se întoarce în cadrul Academiei, simţind acum că aparţine cu adevărat locului. De luni până vineri, la ora 20:25. 

"Familia Green la oraş" - premiera sezonului 3

Familia Green la oraş urmăreşte aventurile extraordinare ale lui Cricket Green, un puşti năzdrăvan de 10 ani, ale cărui curiozitate şi entuziasm îl conduc pe el şi pe familia sa - sora mai mare Tilly, tatăl Bill şi bunica Alice – în călătorii epice şi către inimile noilor vecini. Seria animată de comedie şi aventuri continuă cu un nou sezon din 14 noiembrie. De luni până vineri, la ora 17.30. 

"Băiat, fată, etc" - premiera sezonului 2 

Serialul prezintă aventurile amuzante ale unei familii obişnuite – un băiat, o fată, un câine, o pisică şi …o bucată de brânză care locuiesc împreună. Aflăm din 7 noiembrie, în noul sezon, ce ar putea merge prost în acest mix neobişnuit? De luni până vineri, la ora 19:15. 

Disney Junior

"Micii Pompieri"

Acţiunea se petrece într-o lume fantastică în care vehiculele vorbitoare trăiesc, lucrează şi se joacă cu oamenii care le conduc. Noua serie animată„Micii pompieri” urmăreşte un băiat şi maşina lui de pompieri, în timp ce fac echipă cu prietenii lor din echipa de prim ajutor pentru a-i ajuta pe alţii din comunitatea lor care au probleme, mari sau mici. Fie că salvează o maşină tânără care este blocată într-un copac, găsesc pui dalmaţieni pierduţi sau îşi ajută vecinii să-şi facă provizii de urgenţă în timpul unei pene de curent. „Micii pompieri” evidenţiază importanţa muncii în echipă şi ajutorul concetăţenilor. Din 5 noiembrie, la ora 11:00.

Noi episoade din "Blue"

Căţeluşa Blue se întoarce cu noi aventuri la Disney Junior. În noile episoade, căţeluşa de şase ani din rasa blue heeler va continua să-şi transforme viaţa de familie într-o aventură distractivă. Folosindu-şi imaginaţia, Blue inventează fel şi fel de jocuri complexe care evoluează în moduri neprevăzute, dar mai ales amuzante. Explorând lumea din jurul său, Blue iubeşte să se joace prefacându-se că este un adult care face lucruri de oameni mari, cum ar fi să conducă un taxi sau un magazin sau să realizeze o operaţie medicală, uneori cu sora ei sau cu prietenii ei şi întotdeauna cu părinţii ei pentru a o îndruma. Din 7 noiembrie, la ora 18:00.

Noi episoade din "Mickey Mouse: Casa distracţiei"

Mickey Mouse, cel mai îndrăgit personaj al preşcolarilor, alături de prietenii săi - Minnie, Goofy, Donald, Daisy şi Pluto revin cu noi aventuri la Disney Junior. Producţia este menită să îi ajute pe copii să îşi dezvolte creativitatea, încurajează împlinirea dorinţelor şi include lecţii sociale şi emoţionale despre prietenie şi ingeniozitate relevante pentru micuţii telespectatori.  Curiozitatea, umorul şi bucuria descoperirii sunt teme esenţiale ale seriei, în timp ce Mickey şi prietenii săi vor continua să exploreze diverse locuri şi să întâlnească noi prieteni în aventurile lor. Din 14 noiembrie, la 17:00.

Noi episoade din "Eroii în pijama"

În timpul zilei, micuţii de 6 ani Connor, Amaya şi Greg merg la şcoală ca toţi ceilalţi. Însă când ceva rău se petrece în oraş, aceşti copii speciali, motivaţi de curiozitate şi un simţ al dreptăţii, se pregătesc pentru misiunile lor - însă trebuie să aştepte căderea serii când întregul oraş adoarme pentru a nu fi văzuţi. Ei îşi pun pijamalele şi îşi activează amuletele de animale şi se transformă în alter ego-urile lor de supereroi, Pisoi, Bufniţă şi Şopi şi devin Eroii în pijama. În noile episoade, Pisoi vrea să îşi testeze viteza incredibilă şi să îi depăşească pe răufăcătorii Carly şi Cartoka. O mulţime de aventuri rapide îi  aşteaptă luna aceasta pe micii telespectatori. Din 28 noiembrie, la ora 16:00.

Noi episoade din "Evrica"

Micuţa inventatoare talentată Evrica dintr-o lume fantastică preistorică revine cu noi aventuri la Disney Junior. Evrica îşi foloseşte gândirea creativă, pentru a concepe invenţii şi instrumente menite să facă lumea în care trăieşte un loc mai bun, mai modern. Împreună cu prietenii săi şi îndrăgitul animal de companie care este un mamut, şi cu ajutorul părinţilor care o susţin tot timpul, Evrica învaţă să accepte că nu este obişnuită... ci este extraordinară. Astfel micuţii telespectatori vor învăţa că şi ei îşi pot folosi propria imaginaţie pentru a crea lucruri uimitoare. Din 5 noiembrie, la ora 13:00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.