Noi sezoane ale serialelor „S.W.A.T.” şi „SEAL” vor fi difuzate, din 8 aprilie, începând cu ora 22.00, la postul AXN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Al doilea sezon din „S.W.A.T.” debutează la ora 22.00 şi îi găseşte pe Daniel "Hondo" Harrelson şi echipa sa pe urmele unor traficanţi care au răpit nouă copii din Haiti. Un puternic cutremur care loveşte Los Angeles ameninţă cursa contra cronometru pentru a îi găsi pe răpiţi şi pe răpitorii lor. 

Stephanie Sigman, Jay Harrington, Alex Russell, Kenny Johnson îşi reiau rolurile în noul sezon, cu Shawn Ryan („The Shield”, „Chicago Code”) şi Aaron Rahsaan Thomas („Friday Night Lights”, „CSI: NY”), producători executivi.

De la ora 23.00, „SEAL”, drama militară care urmăreşte vieţile profesionale şi personale ale membrilor unităţii de elită Navy Seal, revine cu noi misiuni clandestine, peste tot în lume. 

Acţiunea noului sezon are loc la câteva luni după întoarcerea echipei Bravo din teatrele de război. O nouă criză cu ostatici americani şi o ameninţare cu bombă pe o platformă petrolieră îi poartă în Golful Guineea. 

Sezonul secund, produs de John Glenn („Allegiance”) şi Christopher Chulak („E.R.”), îi readuce alături de David Boreanaz şi Neil Brown Jr. pe Max Thierot, AJ Buckley, Tony Trucks şi Jessica Pare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.