Nicole Kidman se află în negocieri pentru a o interpreta pe fosta jurnalistă de la Fox News, Gretchen Carlson, în filmul produs de Annapurna, alături de Charlize Theron, care deţine rolul unei alte cometatoare şi avocat la postul de televiziune - Megyn Kelly, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Studioul, care deja lucrează la un film biografic despre fostul vicepreşedinte al SUA Dick Cheney, regizat de Adam McKay, finanţează şi produce proiectul care a fost scris de Charles Randolph şi va fi regizat de Jay Roach. 

Theron va produce alături de Beth Kono şi AJ Dix prin compania lor Denver & Delilah. Roach, Randolph şi Margaret Riley sunt de asemenea producători. 

Roger Ailes a condus Fox News şi a ajutat la lansarea carierelor lui Kelly, Carlson şi Sean Hannity. El a fost o figură proeminentă în cercurile republicanilor care i-a ajutat în alegeri pe preşedinţii Richard Nixon, Ronald Reagan şi George W. Bush. În 2016, Ailes a fost forţat să demisioneze, după ce au fost lansate mai multe acuzaţii de comportament sexual inadecvat la adresa lui. Gretchen Carlson şi Megyn Kelly s-au numărat printre femeile care au făcut aceste acuzaţii. Ailes a murit pe 18 mai 2017, la vârsta de 77 de ani.

Proiectul încă fără titlu include personaje precum Carlson, avocata şi prezentatoarea Greta Van Susteren, mogulul media Rupert Murdoch şi prezentatorul concediat Bill O'Reilly. 

Kidman va participa în curând într-un alt proiect Annapurna - "Destroyer", de Karyn Kusama. Ea va fi de asemenea în "Aquaman" al Warner Bros., adaptarea "Goldfish" şi "Boy Erased", produs de Focus Features. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.