NASA a confirmat marţi că actorul amercian Tom Cruise, 57 de ani, va filma un lungmetraj în spaţiu, la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Agenţia spaţială americană este "încântată" de ideea de a lucra cu starul din "Top Gun" pentru un film la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale, a scris pe Twitter directorul NASA, Jim Bridenstine, fără altă precizare. El s-a arătat încântat de această iniţiativă care ar putea "să inspire o nouă generaţie de ingineri şi de cercetători" pentru "proiecte ambiţioase".  

Site-ul de specialitate Deadline a scris în weekend despre zvonuri care anunţau acest proiect de film, adăugând că va fi implicată şi SpaceX, societatea fondată în 2002 de Elon Musk, patronul Tesla. 

SpaceX şi NASA pregătesc o misiune istorică pentru 27 mai cu decolarea astronauţilor în spaţiu din Statele Unite şi nu la bordul unei rachete ruseşti, pentru prima oară din 2011.

O rachetă Falcon 9 a SpaceX trebuie să transporte o nouă capsulă Crew Dragon cu doi astronauţi americani, Bob Behnken şi Doug Hurley, la Staţia Spaţială Internaţională.

Nici Elon Musk, nici SpaceX nu au confirmat implicarea în filmul cu Tom Cruise. Musk i-a răspuns pe Twitter lui Bridenstine că proiectul "ar trebui să fie foarte amuzant". 

Potrivit Deadline, puţine detalii despre film au fost anunţate, dar acesta nu va face parte din franciza "Mission: Impossible".       

Din cauza propagării coronavirusului, Paramount Pictures a anunţat la sfârşitul lui februarie întreruperea producţiei în Italia a viitorului film din serie, al şaptelea, a cărui lansare este prevăzută la 23 iulie 2021. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.