Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” a fost vizitat în anul 2020 de aproximativ 120.000 de persoane, potrivit datelor oferite de instituţie la solicitarea News.ro, iar pierderile înregistrate în urma restricţiilor impuse în contextul pandemiei sunt estimate la peste 2 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Expoziţia de reptile vii „Vino să vezi cum joacă natura snake”, deschisă în perioada 1 ianuarie - 8 martie şi 1 - 21 iunie 2020, a fost vizitată de aproximativ 20.000 de persoane.

Muzeul „Antipa” a găzduit şi organizat anul trecut peste 120 de activităţi specifice.

Pierderile înregistrate din cauza restricţiilor impuse în contextul pandemiei au fost de 2.022.339 lei, potrivit instituţiei.

Valorile transmise sunt estimate pentru perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2020. Valorile exacte vor fi obţinute în urma colectării şi analizării datelor provenite din toate sursele, finalizate finalizate cu întocmirea raportului de activitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.