Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" oferă vizitatorilor un program special, în perioada 14-17 august. Astfel, Muzeul va fi deschis zilnic între orele 10.00 şi 20.00 (ultimul vizitator intră la ora 19.00).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Muzeografii amintesc că în această perioadă, vizitatorii pot admira expoziţiile temporare: "Fluturii exotici aterizează în oraş", o modalitate inedită de a cunoaşte îndeaproape un grup de animale cu un mod de viaţă fascinant. 

De asemenea, expoziţia "Venin - frumuseţi de neatins" provoacă vizitatorul să descopere frumuseţea animalelor veninoase vii. 

"Kiseleff nr. 1 De 110 ani, oraşul creşte în jurul lui!" este o expoziţie călătorie imaginară în timp şi în care publicul poate descoperi, cu ajutorul fotografiilor, al documentelor, dar şi al obiectelor, diferitele momente prin care a trecut clădirea muzeului în cei 110 ani de existenţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.