Adaptarea în musical a poveştii "Diavolul se îmbracă de la Prada/ The Devil Wears Prada", bestseller semnat de Lauren Weisberger care a fost transformat într-un film de succes în 2006 cu Anne Hathaway şi Merry Streep, va avea premiera pe 14 iulie 2020, la Teatrul "James M. Nederlander" din Chicago, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Versiunea pentru scenă a "The Devil Wears Prada", care explorează lumea nemiloasă a modei din Manhattan, prin relaţia dintre tânăra scriitoare Andy şi editorul exigent al unei reviste Miranda Priestley, va fi regizată de câştigătoarea premiului Tony, Anna D. Shapiro. 

Spectacolul se va juca la Chicago până pe 16 august 2020, după care va ajunge pe Broadway.  

Cântăreţul britanic Elton John va compune piesele de pe coloana sonoră. 

Romanul ”Diavolul se îmbracă de la Prada”, scris de Lauren Weisberger, s-a inspirat din experienţele trăite de scriitoare în perioada în care aceasta a fost asistenta Annei Wintour, editorul-şef al ediţiei americane a revistei Vogue.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.