Mai multe mistere ale lumii sunt elucidate în serialul „Inexplicabil”, prezentat de actorul William Shatner, care va avea premiera marţi seară, la postul History.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul, care explorează pe parcursul a opt episoade fascinante şi ciudate mistere ale lumii, va fi difuzat în fiecare marţi, de la ora 21.00.

„Inexplicabil” are misiunea de a rezolva câte un fenomen straniu sau câte o enigmă care a suscitat numeroase întrebări de-a lungul timpului: de la misterioasele lumini din Marfa la cauzele neclare din jurul morţii generalului George S. Patton, până la înfricoşătorul incident din trecătoarea Dyatlov – Rusia şi la existenţa Lancei Destinului ori chiar a Triunghiului Bermudelor.

Progresele înregistrate de ştiinţă şi tehnologie în ultimii ani aduc o lumină nouă asupra acestor fenomene.

Fenomenele inexplicabile se elucidează pe măsură ce William Shatner - cunoscut din „Boston Legal” şi „The Practice”, pentru care a fost premiat cu Glob de Aur şi trofee Emmy - pătrunde în miezul poveştii şi reconstituie cu mijloce moderne sau pe baza explicaţiilor unor experţi în domeniu unele dintre cele mai intrigante subiecte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.