Ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale, Valer-Daniel Breaz, nu va participa marţi la audierea la care a fost invitat de Comisia pentru cultură, artă şi mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilor, el având programată de săptămâna trecută o vizită în judeţul Tulcea, au precizat pentru News.ro reprezentanţi ai MCIN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale se va afla marţi în judeţul Tulcea, într-o vizită de lucru.

El va vizita Cetatea medievală de la Enisala şi Cetatea romană Halmyris, va avea întâlniri cu autorităţile locale şi cu reprezentanţi ai instituţiilor din subordinea MCIN.

Ministrul urma să fie audiat în legătură cu diminuarea bugetului alocat Administraţiei Fondului Cultural Naţional (AFCN) pentru finanţarea proiectelor culturale pe 2019.

În acelaşi răspuns oferit News.ro, reprezentanţii ministerului au menţionat că „probabil” întâlnirea va fi reprogramată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.