Melania Trump a anunţat joi că îşi lansează propria platformă dedicată NFT-urilor (non-fungible token) cu propria ofertă: o pictură cu ea însăşi, scrie artnews.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sunt mândră să anunţ noul meu proiect NFT, care înglobează pasiunea mea pentru arte şi va sprijini angajamentul meu continuu faţă de copii prin iniţiativa „Be Best”, a spus Melania Trump. O parte din încasări vor fi direcţionate pentru educarea copiilor aflaţi în plasament care au abilităţi în informatică (deşi cât de mare va fi acea parte nu este clar).

Prima ei operă digitală, intitulată „Melania’s Vision” (2021), este o acuarelă a ochilor fostei prime doamne a SUA realizată de artistul francez Marc-Antoine Coulon. Într-un mesaj pe Instagram, artistul a spus: „Sunt foarte bucuros şi onorat să colaborez în acest proiect cu Melania Trump. Această colaborare a avut loc sub cele mai bune auspicii posibile, cu deplină încredere artistică şi cu mare eficienţă şi înţelegere de ambele părţi”. 

„Melania’ Vision” vine şi cu o componentă audio, o înregistrare a lui Trump care serveşte drept „mesaj de speranţă” în care ea spune: „Viziunea mea este: priviţi înainte cu inspiraţie, putere şi curaj”.

„Melania’s Vision” costă 1 SOL, o formă de criptomonedă precum Ethereum, dar poate fi cumpărată şi cu un card de credit pentru 150 de dolari. Vânzarea este disponibilă până pe 31 decembrie.

Potrivit comunicatului de presă, acesta este doar începutul, cu mai multe NFT-uri care vor fi lansate în mod regulat pe site-ul ei. Următoarea operă va fi lansată în ianuarie, oferind trei elemente: o „operă de artă digitală, opera de artă fizică şi un accesoriu fizic unic”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.