Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale organizează concurs de proiecte de management pentru Teatrul Naţional de Operetă şi Musical "Ion Dacian", iar dosarele pot fi depuse până pe 29 august, ora 16.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Data limită pentru depunerea proiectelor de management şi a dosarelor de concurs de către candidaţi este 29 august, selecţia dosarelor se va face între 30 august şi 3 septembrie, iar analiza proiectelor de management - prima etapă - va fi în perioada 4-12 septembrie. 

În zilele de 13 şi 14 septembrie este programată susţinerea proiectelor de management în cadrul interviului - a doua etapă.

În termen de 24 de ore de la încheierea etapei a doua - aducerea la cunoştinţa candidaţilor şi la cunoştinţa publică, a rezultatului concursului şi afişarea acestuia.

Candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţii asupra modului de respectare a procedurii privind organizarea şi desfăşurarea concursului, la Compartimentul Strategii, Management Cultural, în conformitate cu prevederile capitolului IV din regulamentul de concurs.În termen de 24 de ore de la expirarea termenului în care pot fi depuse contestaţii sau, după caz, de la data soluţionării acestora, prin grija autorităţii, rezultatul final al concursului, lista nominală a candidaţilor şi alte informaţii de interes public sunt aduse la cunoştinţa publică prin afişaj la sediul autorităţii şi al instituţiei, precum şi pe pagina de internet a autorităţii şi a instituţiei publice de cultură.

Dosarele de concurs şi proiectele de management se depun, la sediul Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale (Bd. Unirii nr. 22, sector 3), până la data de 29.08.2018 - ora 16.00, la Serviciul Resurse Umane - etajul 4, camera 419.

În 2006, conducerea Teatrului a fost preluată de Răzvan Ioan Dincă, care a ocupat funcţia până în 2015. 

În mai 2016, ministrul Culturii de atunci, Corina Şuteu, anunţa demararea procedurilor de separare a Operei de Operetă: ”Ministerul Culturii va demara procedurile de separare a Operei Naţionale din Bucureşti de Teatrul Naţional de Operetă şi Muzical Ion Dacian, fuzionate prin Hotărârea de Guvern nr. 741/2013, urmând ca în cel mai scurt timp posibil cele două instituţii de spectacol să fie reorganizate şi să-şi poată relua activitatea artistică într-o nouă formulă".

În prezent, manager-director general interimar este soprana Bianca Ionescu-Ballo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.