Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale a anunţat lansarea procedurii de selecţie a revistelor şi publicaţiilor culturale, altele decât cele propuse de Uniunile de Creatori din România, membre ale Alianţei Naţionale a Uniunilor de Creatori, pentru anul 2018.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Suma totală disponibilă pentru finanţarea nerambursabilă a revistelor şi publicaţiilor culturale este de 1.125.000 de lei.

Dosarele vor fi depuse la Registratura Generală a Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale, cu menţiunea „Reviste/ publicaţii culturale, altele decât cele propuse de Uniunile de Creatori din România”, până pe 5 iunie 2018. 

Perioada de selecţie administrativă va fi 6 - 8 iunie, evaluarea va fi făcută în perioada 11 - 15 iunie, iar lista finală a publicaţiilor care vor primi finanţare va fi publicată pe 27 iunie, după soluţionarea contestaţiilor.

Semnarea contractelor va fi făcută între 28 iunie şi 5 iulie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.