Marian Rădulescu, actor al Teatrului Excelsior, a murit sâmbătă, la vârsta de 40 de ani, a anunţat luni instituţia de spectacole.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Teatrul Excelsior îşi exprimă profundul regret şi transmite condoleanţe familiei îndoliate”, se arată într-un comunicat remis News.ro.

Rădulescu a fost un actor al Teatrului Excelsior din 2001, când a absovit Facultatea de Arte (Actorie) a Universităţii Hyperion, la clasa profesorilor Ion Lucian şi Victor Radovici.

A jucat, între altele, în spectacolele „Cocoşelul neascultător”, de Ion Lucian, „Fetiţa cu chibrituri”, după H.C. Andersen, „Bădăranii”, după Carlo Goldoni, şi „O noapte furtunoasă”, după I.L. Caragiale, „Ninigra şi Aligru”, după Nina Cassian, „Prostia omenească”, după Ion Creangă, şi „Ora veselă… cu tâlc”, de Ciprian Cojenel.

În 2011, la inaugurarea noului sediu al Teatrului Excelsior, Marian Rădulescu a jucat în cele două spectacole pregătite pentru acest eveniment: „Vrăjitorul din Oz”, după Lyman Frank Baum, şi „Snoave cu măşti”, de Ion Lucian.

În ultimele stagiuni a avut roluri importante atât în spectacolele pentru copii, cât şi în spectacolele dedicate adolescenţilor, fiind apreciat de tinerii regizori cu care a lucrat, dar şi de spectatori.

Trupul neînsufleţit va fi depus la Teatrul Excelsior, luni, între orele 13:00 şi 15:00. Înmormântarea va avea loc marţi, la Moreni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.