Regina Marii Britanii Elizabeth a II-a va primi în săptămânile următoare vaccinul Pfizer-BioNTech, care a primit undă verde de la autorităţile sanitare britanice, a indicat presa britanică sâmbătă seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Suverana, în vârstă de 94 de ani, şi soţul ei, prinţul Philip, 99 de ani, vor fi vaccinaţi cu prioritate din cauza vârstei lor şi nu în virtutea unui tratament preferenţial, a indicat Mail on Sunday. 

Potrivit cotidianului, membrii cei mai în vârstă din familia regală vor face publică vaccinarea cu scopul "de a încuraja un număr mare de cetăţeni să se vaccineze", în contextul în care autorităţile se tem că activiştii anti-vaccin vor îndemna populaţia să nu se vaccineze. 

Marea Britanie a dat undă verde vaccinului anti-coronavirus dezvoltat de laboratoarele Pfizer şi BioNTech în vederea unei campanii de vaccinare care va debuta printre persoanele în vârstă şi vulnerabile. 

Palatul Buckingham nu a oferit un răspuns la solicitatea AFP.

Daily Mirror afirmă că mai multe celebrităţi din Marea Britanie s-au angajat public să se vaccineze pentru a susţine această campanie de vaccinare. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.