Primele cinci filme din una dintre cele mai longevive francize cinematografice, „Mission Impossible”, vor fi difuzate sâmbătă de Paramount Channel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mission: Impossible”, primul film din serie, lansat în 1996, va fi difuzat de la ora 08.45.

Tom Cruise este agentul guvernamental Ethan Hunt. Împreună cu mentorul lui, Jim Phelps (Jon Voight), merge într-o misiune periculoasă. Jim este ucis, iar Ethan devine principal suspect al crimei. Aflat pe fugă, lui i se alătură hackerul Luther Stickell (Ving Rhames) şi pilotul Franz Krieger (Jean Reno) pentru a-l ajuta să se furişeze într-o cladire CIA pentru a intra în posesia unui document confidenţial care îi poate demonstra nevinovăţia.

De la ora 11.00, „Mission: Impossible II”. De data aceasta, Ethan Hunt şi echipa lui încearcă să împiedice răspândirea unui virus mortal eliberat de o grupare teroristă. Însă Ethan nu este singurul aflat în căutarea virusului. El concurează cu un grup terorist condus de un fost agent IMF, care a reuşit să fure antidotul.

În „Mission: Impossible - Fallout”, care va urma de la ora 13.40, Hunt s-a retras din activitate şi antrenează recruţi pentru IMF. Lucrurile iau o turnură periculoasă când Hunt se vede pus faţă în faţă cu cel mai mare duşman al său: Owen Davian (Philip Seymour Hoffman), un traficant internaţional de arme, feroce si neinfricat. Hunt trebuie să se apere nu numai pe el, ci şi pe femeia pe care o iubeşte. 

De la 16.20, „Mission: Impossible - Ghost Protocol”. Învinuit pentru un atac terorist asupra Kremlinului, Hunt este renegat de guvernul american, alături de colegii săi din agenţia IMF. Preşedintele pune în aplicare protocolul fantomă. Forţat să dispară şi rămas fără sprijin şi resurse, el trebuie să lămurească situaţia şi să prevină un alt atac alături de un grup de agenţi IMF suspecţi aflaţi şi ei pe fugă.

Maratonul „Mission Impossible” se va încheia cu „Rogue Nation”, de la 19.15. În timp ce IMF este dezbinat, iar Hunt rămâne fără ajutor, o nouă ameninţare sub forma organizaţiei Sindicatul ia naştere. Sindicatul eate o grupare dedicată stabilirii unei noi ordini globale printr-o serie de atacuri teroriste. Pus faţă în faţă cu o nouă misiune imposibilă, Hunt îşi adună echipa şi îşi uneşte forţele cu Ilsa Faust (Rebecca Ferguson), o agentă britanică renegată care poate fi şi ea membră a acestei organizaţii secrete.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.