Ugur Yesil, manager general al Kanal D din anul 2011, va prelua funcţia de CEO şi Executive Board member Kanal D (Dogan Media International S.A.) de la Haluk Kurcer.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ugur Yesil este primul angajat al Kanal D şi cel care a pus bazele echipei în 2006, când a intrat pe piaţa media din România. În perioada 2006 - 2011, a fost CFO Kanal D, iar din aprilie 2011 şi până în prezent a îndeplinit funcţia de manager general al postului de televiziune.

Împreună cu Haluk Kurcer, Ugur Yesil a dezvoltat de-a lungul timpului strategii, a făcut mai multe schimbări care au consolidat poziţia Kanal D pe piaţa media românească.

De-a lungul celor 10 ani în care Haluk Kurcer a fost preşedintele staţiei, Kanal D a traversat perioada dificilă a crizei economice şi a ajuns pe profit în 2015, la doar opt ani de la lansarea acestei televiziuni.

Până la finalul lunii decembrie, Ugur Yesil va prelua atribuţiile manageriale de la Haluk Kurcer, care va rămâne membru al comitetului de conducere, cu atribuţii diferite.

Kanal D este subsidiară Dogan Sirketler Grubu Holding AS şi a emis pentru prima dată pe 18 februarie 2007.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.