Serviciul Apple Books a început să găzduiască un club de carte, disponibil, deocamdată, într-un număr limitat de ţări, cu recomandări manuale, nu pe bază de algoritm.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producătorul iPhone-ului şi-a lansat propriul club de carte, ce poate fi găsit în cadrul Apple Books. Acesta este gestionat de George “Strombo” Stroumboulopoulos, o personalitate media din Canada.

Stroumboulopoulos face parte din echipa Apple Music încă din 2020, unde lucrează la postul Apple Music Hits. De altfel, noul club de carte se va numi “Strombo’s Lit”.

Clubul nu se va focusa pe cărţi care au legătură cu muzica, aşa cum ar fi fost de aşteptat. În schimb, îi vizează pe toţi cei care sunt interesaţi să citească cele mai interesante creaţii ale celor mai mari autori, cum scrie Apple în descrierea oficială.

“Strombo’s Lit” este disponibil pe toate platformele pe care rulează aplicaţia Apple Books, de la iPhone şi iPad, la Apple Watch.

Cel puţin deocamdată, primul club de cărţi oferit de Apple este disponibil doar în Statele Unite, Canada, Australia şi Marea Britanie.

Apple nu este prima companie din zona de tehnologie şi entertainment care lansează un club de cărţi. În octombrie 2021, Netflix a inaugurat un club care promovează cărţi din care au fost produse filme şi seriale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.