Reprezentanţii Librăriilor Humanitas au anunţat că vor redeschide, începând de sâmbătă, spaţiile din Bucureşti, Braşov, Sibiu, Cluj, Alba Iulia, Iaşi, Galaţi, Piatra Neamţ, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Oradea şi Timişoara. Pe rafturi vor fi noutăţile Humanitas, Humanitas Fiction şi Humanitas Junior, bestsellerurile online din luna aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cărţile lunii

La intrarea în librărie, se vor afla două dintre cele mai aşteptate cărţi: "Isus al meu", de Gabriel Liiceanu, şi "Călătoria Cilkăi", de Heather Morris, cartea lunii propusă de Humanitas Fiction, o poveste dramatică despre supravieţuire şi iubire urmărind destinul Cilkăi Klein, unul dintre personajele cele mai puternice din "Tatuatorul de la Auschwitz".

Noutăţile Humanitas, Humanitas Fiction şi Humanitas Junior

Potrivit unui comunicat transmis News.ro, "Creionul de tâmplărie", de Mircea Cărtărescu, "Seducătorul domn Nae. Viaţa lui Nae Ionescu", de Tatiana Niculescu, "Românii şi Europa. O istorie surprinzătoare", de Lucian Boia, "Recviem vesel pentru tata", de Radu Paraschivescu, "Prevestirea", de Ioana Pârvulescu şi "Isus al meu", de Gabriel Liiceanu, noutăţile Humanitas promise la începutul campaniei "S-a închis lumea? Poţi deschide o carte #Continuăm", vor ajunge în librăriile din Bucureşti şi din ţară.

Cele mai frumoase ficţiuni ale lumii apărute în această primăvară la Humanitas Fiction sunt bestsellerul "Copiii de pe Volga", de Guzel Iahina (autoarea celebrului roman "Zuleiha deschide ochii"), "Memoriile unui motan călător", de Hiro Arikawa, o demonstraţie desăvârşită a iubirii dintre oameni şi feline," Femei de Oscar", de Melanie Benjamin, un nou roman cuceritor care imaginează prietenia dintre două simboluri ale Hollywoodului şi "Educaţie europeană", de Romain Gary, o poveste despre situaţiile limită care ne ajută să vedem limpede în haosul lumii şi al inimilor.

"Aventurile râmei Oli", de Olga Gudynn şi volumul II din "1001 de nopţi. Basme arabe istorisite" de Eusebiu Camilar, publicate de curând la Humanitas Junior, vor fi cu siguranţă între preferatele copiilor în lunile următoare.

Volumul "Amintiri de la Humanitas" este a doua parte a cadoului pe care editura Humanitas îl oferă la aniversare celor care i-au fost alături în cei 30 de ani de la înfiinţare. "Amintiri de la Humanitas" este o încercare onestă de a înţelege valoarea cărţii în viaţa fiecăruia dintre noi şi în viaţa cetăţii. Peste douăzeci de scriitori şi editori din mai multe generaţii povestesc tot felul de întâmplări legate de editura Humanitas, scene petrecute sub reflectoare sau în culise. Clienţii vor primi gratuit volumul în toate librăriile Humanitas, la achiziţionarea oricărei cărţi a editurii Humanitas.

În luna iunie, cei care cumpără oricare dintre titlurile noi semnate de Mircea Cărtărescu, Lucian Boia, Tatiana Niculescu, Ioana Pârvulescu, Radu Paraschivescu sau Gabriel Liiceanu, beneficiază de o reducere de 30% pentru orice altă carte a aceluiaşi autor.

Una dintre cele mai populare promoţii, "2+1 gratuit", este valabilă pentru toate titlurile Humanitas Fiction.

Cărţile pentru copii şi adolescenţi de la Humanitas Junior vor avea o reducere de 25% între 16 şi 29 mai, iar pe 30 mai şi 1 iunie pregătim promoţii-surpriză. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.