Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea pentru aprobarea plăţii contribuţiei financiare pentru participarea Centrului Naţional al Cinematografiei la Asociaţia Directorilor Agenţiei Europene de Film – EFAD, precum şi pentru completarea anexei nr. 2.2 la Ordonanţa Guvernului nr. 41/1994 privind autorizarea plăţii cotizaţiilor la organizaţiile internaţionale interguvernamentale la care România este parte. Actul normativ propune aprobarea plăţii contribuţiei financiare pentru participarea Centrului Naţional al Cinematografiei la Asociaţia Directorilor Agenţiei Europene de Film – EFAD, reprezentând echivalentul în lei a sumei de 20.000 euro, aferentă anilor 2014-2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Totodată, legea propune completarea anexei nr. 2.2 – Cotizaţii la alte organisme internaţionale, la Ordonanţa Guvernului 41/1994 privind autorizarea plăţii cotizaţiilor la organizaţiile internaţionale interguvernamentale la care România este parte, cu introducerea unui nou număr în secţiunea dedicată Ministerului Culturii, reprezentând cotizaţia pe care CNC trebuie să o plătească pentru participarea la EFAD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.