Misterioasa romancieră italiană Elena Ferrante revine cu "La Vita Bugiarda degli Adulti", primul său roman după saga "Prietena mea genială", publicat într-un tiraj de 200.000 de exemplare de editura Gallimard.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mii de admiratori din Franţa ai scriitoarei vor putea cumpăra, începând de marţi, romanul "La Vita Bugiarda degli Adulti". 

Romanciera nu a scris nimic din 2014, în afară de cronicile pentru cotidianul britanic The Guardian, reunite într-o colecţie intitulată "Incidental Inventions" ("Chroniques du hasard"), publicată în 2019 la Gallimard.

Ultimul volum din ciclul "Prietena mea genială", publicat în Italia în 2014, a fost lansat în franceză în 2018. 

Cititorii francofoni vor fi primii care vor putea descoperi acest nou roman, lansat în italia în noiembrie şi devenit bestseller. 

Versiunile în engleză şi în alte limbi nu vor fi disponibile înainte de septembrie. Netflix a anunţat deja o adaptare a cărţii într-un serial. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.