Prinţesa de Wales şi-a lansat, joi, propriul cont de Instagram. Kate Middleton dedică acest cont unei cauze care îi este dragă, aceea a dezvoltării copiilor mici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Foundation Centre for Early Childhood (@earlychildhood)

Kate Middleton intenţionează, prin Royal Foundation Centre for early childhood, să sublinieze importanţa care trebuie acordată copiilor foarte mici "de la sarcină până la vârsta de cinci ani", o vârstă care "conturează restul vieţii noastre".

Societatea, spune prinţesa, nu pune suficient accent pe această perioadă fundamentală a vieţii şi neglijează primii ani.

Într-unul dintre videoclipurile postate pe cont, prinţesa este văzută discutând cu copiii de grădiniţă despre animalul lor de pluş.

Contul oficial „Shapping us” are în prezent 36.000 de abonaţi. Prinţesa de Wales nu este singura cu cont de Instagram distinct. Regina consoartă Camilla găzduieşte şi ea un club de lectură, numit „sala de lectură regală”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.