Kari Skogland, care a lucrat la serialul "Povestea slujitoarei", va regiza primele două episoade din mini-seria Showtime despre controversatul fondator al Fox News, Roger Ailes, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul este bazat pe cartea lui Gabriel Sherman, "The Loudest Voice in the Room", iar Russell Crowe îl va interpreta pe Ailes în seria de opt episoade despre fondatorul televiziunii Fox News. 

Cu această ocazie Skogland se întoarce la Showtime, unde a regizat scenariile originale "Penny Dreadful", "The Borgias", "The L Word" şi "Queer as Folk".

Skogland este singura femeie nominalizată pentru regia remarcabilă a sezonului doi din serialul dramă "Povestea slujitoarei". Ea a câştigat deja un premiu Bafta pentru acest serial. A mai regizat episoade din serialele "The Americans", "House of Cards", "Tyrant", "Power", "Boardwalk Empire", "The Walking Dead".

Showtime a anunţat că seria se va axa pe ultima decadă - când Ailes, devenit o figură majoră a Partidului Republican, s-a confruntat cu acuzaţii de hărţuire sexuală care au pus capăt domniei sale la Fox News. Povestea va fi spusă din mai multe puncte de vedere. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.