Spectacolul non-verbal "Totul e posibil/ Carte Blanche", cu Julien Cottereau, fost colaborator al Cirque du Soleil, va fi prezentat joi, de la ora 19.00, la Teatrul "Gong" din Sibiu, în cadrul programului Sibiu Magic Show.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sibiu Magic Show este un festival unic în România, cu un program de divertisment de înaltă ţinută artistică dedicat întregii familii. Pornind de la spectacole ce jonglează cu vizibilul şi invizibilul, într-o serie surprinzătoare cu numere de iluzionism, scamatorii, levitaţie, prestidigitaţie, clovnerie, pantomimă, circ şi cabaret, ediţia din acest an reuneşte în perioada 5 - 9 decembrie, în premieră naţională, artişti din Belgia, Franţa, Germania, România şi Spania.

Julien Cottereau e un artist de o fragilitate şi simplitate genială, al cărui talent a fost recunoscut de Asociaţia Profesională şi Artistică de Teatru din Franţa, în anul 2007, cu trofeul "Moliere" pentru rolul din spectacolul "Imagine-toi". Absolvent al Facultăţii de Artă şi Tehnică Teatrală din Paris (ENSATT), Julien Cottereau a făcut parte, de asemenea, din distribuţia spectacolului "Saltimbanco" al Cirque du Soleil, unde l-a interpretat pe clovnul Eddy în turneul mondial din perioada 1994 - 2005. În viaţa de zi cu zi, tânărul artist francez se dedică cauzelor nobile şi colaborează cu Asociaţia "Clovni fără frontiere" pentru ajutorarea copiilor afectaţi de războiul din Palestina şi Afghanistan.

"Totul e posibil" este un spectacol hibrid al celor mai bune momente din "Imagine-toi" şi "Lune Air", cele două solo-uri ale lui Julien Cottereau la care se adaugă noi numere inedite. Acelaşi personaj păşeşte pe cărări neexplorate şi stârneşte, fără a se folosi de cuvinte, imaginaţia publicului, într-o atmosferă emoţionantă, cu mult umor şi ironie. Pe scenă, actorul francez caută mereu oportunităţi pentru improvizaţii cu publicul, care devine parte integrantă din spectacol. Deşi fără cuvinte, Cottereau reuşeşte să îşi anime personajele printr-o tehnică vocală fascinantă cu efecte sonore pline de viaţă. Spectacolul său este o invitaţie de regăsire a fericirii în lucrurile simple, prin conectarea la copilărie şi vis.

"Totul e posibil" are o durată de aproximativ 1h15min şi este recomandat tuturor categoriilor de vârstă.

Accesul publicului la spectacolele din cadrul Sibiu Magic Show se face pe baza biletelor puse în vânzare online prin teatrulgong.ro sau la sediul Agenţiei Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri, între orele 11.00 - 18.00, sâmbăta, între orele 10.00 - 18.00, iar duminica, de la 10.00 la 14.00. Preţul unui bilet la oricare din evenimente este de 9 lei, tarif unic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.