Actriţa Julianne Moore va juca şi va fi producător executiv al serialului Apple bazat pe romanul „Lisey’s Story” al lui Stephen King.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul cu opt episoade bazat pe romanul apărut în 2006 va fi realizat după un scenariu scris de King, care va fi şi producător executiv, scrie Variety. 

J.J. Abrams şi Ben Stephenson de la Bad Robot Productions vor fi producători executivi ai serialului filmat în studiourile Warner Bros. Television.

Serialul va fi centrat pe Lisey, după doi ani de la moartea soţului ei, când au loc diverse evenimente uimitoare care o fac să îşi amintească realităţi reprimate. 

Acesta este al treilea proiect al Apple produs de Abrams şi Bad Robot Productions, după „Little Voice” şi „My Glory Was I Had Such Friends”.

„Lisey’s Story” reprezintă şi primul proiect pentru televiziune în care Moore va deţine rolul principal. Ea este cunoscută pentru lungmetraje ca „The Hours”, „Laws of Attraction”, „Children of men” şi „Crazy, Stupid, Love.”.

Născută pe 3 decembrie 1960, în Statele Unite, Julianne Moore este actriţă şi producătoare. A fost de cinci ori nominalizată la Oscar, primind un trofeu pentru interpretarea din „Still Alice” (2014). Celelalte filme care i-au adus selecţii sunt „Boogie Nights” (1997), „The End of the Affair” (1999), „The Hours” (2002), care i-a adus un trofeu la Berlinală, şi „Far from Heaven” (2002). Moore mai are în palmares două Globuri de Aur din opt nominalizări şi un trofeu special, dar şi un Emmy, obţinut pentru rolul Sarah Palin din filmul de televiziune „Game Change” (2012). La Cannes a fost premiată pentru interpretarea din „Maps to the Stars” (2014), regizat de David Cronenberg, iar la Veneţia a fost recompensată cu patru trofee.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.