John Oliver, gazda emisiunii "Last Week Tonight" de la HBO, a fost interzis pe populara platformă Weibo din China, după ce a făcut glume pe seama preşedintelui Xi Jinping, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cunoscutul site chinez nu le mai permite utilizatorilor să publice mesaje despre "Last Week Tonight" şi gazda de la HBO John Oliver, după ce programul de satiră a difuzat un segment în această săptămână în care prezentatorul se distra pe seama preşedintelui chinez Xi Jinping. 

Show-ul lui Oliver de duminică a făcut referiri la preşedintele Chinei şi felul în care utilizatorii chinezi de internet fac des glume că Xi Jinping seamănă cu personajul de desen animat Winnie the Pooh. 

În emisiunea au fost făcute referiri la izolarea în China a sute de mii de membrii ai minorităţii musulmane în lagăre de îndoctrinare politică. 

Weibo nu a oferit un punct de vedere. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.