Cărţile provoacă tinerele minţi, inspiră setea de cunoaştere şi contribuie la dezvoltarea sănătoasă a viitoarelor generaţii, scrie preşedintele Klaus Iohannis, într-un mesaj postat sâmbătă pe pagina sa de Facebook, de Ziua Internaţională a Cărţii şi a Drepturilor de Autor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi este Ziua Internaţională a Cărţii şi a Drepturilor de Autor. În plus, România sărbătoreşte şi Ziua Bibliotecarului. Mi-a plăcut întotdeauna să citesc, iar ca dascăl am încercat să le transmit şi elevilor mei dragostea de carte şi plăcerea lecturii. Cărţile provoacă tinerele minţi, inspiră setea de cunoaştere şi contribuie la dezvoltarea sănătoasă a viitoarelor generaţii”, scrie Iohannis pe Facebook.

Preşedintele aminteşte că programul său, România educată, înseamnă, printre altele, şi facilitarea accesului la cărţi pentru toţi copiii în egală măsură, deoarece doar prin educaţie putem progresa.

Mesajul este însoţit de o fotografie în care Klaus Iohannis apare cu o carte în mâini, în bibliotecă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.