„Insider Politic”, emisiunea realizată de jurnalistul Sebastian Zachmann la Prima TV, va debuta pe 31 ianuarie, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În emisiunea pe care postul de televiziune a anunţat-o în urmă cu o săptămână, Zachmann va avea drept invitaţi diverse personalităţi cu care va dialoga „unu la unu”. La fiecare ediţie va fi prezent cel mai important personaj al săptămânii, a transmis postul de televiziune.

Sebastian Zachmann, corespondent politic al ştirilor „Focus”, va aborda cele mai importante teme din actualitatea românească şi va prezenta două puncte de vedere asupra temei săptămânii, cel al invitatului şi cel al realizatorului.

„După un antrenament de ani, în care am dezvăluit informaţii din culisele puterii, am devenit Insider Politic. Într-o lume dominată de partizanat, emisiunea «Insider Politic» va fi guvernată de obiectivitate şi va urmări un singur interes: interesul public. Caut răspunsuri la întrebările oamenilor simpli şi-mi propun, ca de obicei, să-i pun în încurcătură pe politicieni fără să mă transform din jurnalist în procuror”, a transmis Zachmann.

El a subliniat că nu va ezita să pună întrebări incomode, „indiferent pe cine voi deranja, de la stânga scenei politice la dreapta şi viceversa”.

„Emisiunea va trage cortina peste săptămâna politică şi, totodată, va da tonul discuţiilor pentru zilele următoare. Începând din 31 ianuarie, mă voi strădui să livrez jurnalism de calitate în fiecare duminică dimineaţă, fără prejudecăţi, fără patimă, fără înţelegeri pe sub masă. Ce nu vor spune politicienii voi spune eu, pentru a explica, pe înţelesul tuturor iţele încâlcite din spatele uşilor închise. Cu siguranţă, oamenii vor fi mai informaţi, vor înţelege mai bine deciziile care le influenţează viaţa de zi cu zi şi vor putea singuri să discearnă între adevăr şi minciună, între bine şi rău”, a adăugat Sebastian Zachmann. 

Emisiunea va fi difuzată, în fiecare duminică, de la ora 11:00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.