Organizaţiile neguvernamentale care activează în sectorul cultural îşi pot înscrie proiectele pentru nominalizarea la Premiile AFCN până la 14 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceste premii, la fel ca în ediţiile anterioare, se adresează exclusiv organizaţiilor neguvernamentale care activează în sectorul cultural, în semn de recunoaştere a contribuţiei la transformarea societăţii româneşti prin proiectele realizate şi prin infrastructura culturală pe care au construit-o, anunţă AFCN.

Premiile AFCN au rolul de a aduce în atenţia publicului şi a comunităţii culturale exemple de bună practică în producţia şi promovarea culturii Române la nivel local şi internaţional.

Începând cu ediţia a VII-a nominalizările se vor face pe baza înscrierilor voluntare, transmise de către organizaţiile neguvernamentale care au derulat proiecte culturale co-finanţate de AFCN, încheiate cu succes şi decontate în 2021 - anuale şi/sau multianuale.

Înscrierile se transmit prin e-mail doar la adresa premiile.afcn2021@gmail.com până în data de 14 februarie 2022, ora 18.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.