BBC Earth lansează, luni, de la ora 23.00, serialul documentar ”Oameni Extraordinari”, care prezintă impresionante cazuri din istoria medicală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Documentarul surprinde oameni ale căror corpuri și vieți s-au format într-un mod foarte diferit de cel convențional.

Fiecare episod oferă mai multe povești pe parcursul fiecărei ore de program, combinând scurte întâmplări extrase din arhivă cu materiale filmate şi completate cu informații preluate din cele mai bizare și cele mai impresionante cazuri din istoria medicală.

Serialul ”Oameni Extraordinari” reuneşte cei mai talentaţi oameni de ştiinţă şi pacienţi care nu au renunţat la luptă, precum inginerul din Londra care a proiectat un aparat medical pentru a-şi proteja inima sau un om paralizat din Ohio care poate să-şi mişte din nou degetele cu ajutorul semnalelor trimise direct de către creier.

Cartea de Curiozități șI Mistere Medicale include povestea unui bărbat care nu se poate opri din râs, o femeie ai cărei mușchi se transformă în os, o fată care poate să meargă numai desculță și cea mai păroasă familie din lume. 

Prezentator este Gabriel Weston, cunoscut din serialul ”Trust Me - I’m A Doctor”.

BBC EARTH este un brand factual global care îşi propune să inspire publicul din Marea Britanie şi din întreaga lume cu peisaje, poveşti şi personaje incredibile. Din punct de vedere comercial şi internaţional, brandul este gestionat de BBC Worldwide, divizia comercială a BBC. Încă de la lansare, marca s-a dezvoltat prin mai multe platforme de televiziune, evenimente live, social media, atracţii turistice, lansări şi proiecţii în cinematografe şi online, pe BBC.com. Din 2015, BBC Eath a lansat la nivel internaţional o serie de programe noi, menite să-i ofere publicului conţinut factual premium.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.