HBO va lansa în octombrie un nou joc video "Game of Thrones" pentru telefoane inteligente şi calculatoare, dezvoltat de Nerial, studioul premiat care se află în spatele serialului, potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În "Game of Thrones" jucătorul ca rege şi regină încearcă să evite revolte, războaie dezastruoase, asasinate sau intervenţii supranaturale pentru a rămâne pe tron cât mai mult posibil. Este prezentat ca un fel de joc de cărţi care se găseşte pe Tinder. 

Jocul explorează scenarii pentru viitorul personajelor cheie din cărţile "Game of Thrones" şi din serial, aşa cum anunţă preoteasa roşie Melisandre. 

Jucătorii pot fi Jon Snow, Daenerys Targaryen, Cersei Lannister, Tyrion Lannister sau Sansa Stark, printre alţii. La fel ca în serialul de televiziune, moartea este rapidă şi frecventă. 

Jocul video va fi lansat pe 18 octombrie, la preţul de 2,99 lire sterline (3,99 dolari) pentru iPhones, Android şi PC prin Steam.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.