Cinematografele şi cazinourile vor fi redeschise de luni în Franţa, a anunţat Guvernul în noaptea de vineri spre sâmbătă, adăugând că stadioanele vor primi public începând din 11 iulie cu maximum 5.000 de spectatori, conform AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ameliorarea situaţiei sanitare'' în legătură cu pandemia de Covid-19 permite ''ridicarea anumitor restricţii, cu condiţia ca fiecare să fie în continuare vigilent'', a precizat Guvernul într-un comunicat.

Campionatul de fotbal al Franţei 2019-2020 a fost definitiv oprit la 8 martie din cauza epidemiei. Liga profesionistă de fotbal speră ca sezonul viitor să înceapă la 23 august. 

Franţa a înregistrat 14 noi decese din cauza Covid-19 în spitale în ultimele 24 de ore, numărul total al morţilor ajungând la 29.617 de la începutul epidemiei, potrivit unui bilanţ oficial publicat vineri.                

Numărul maxim de 5.000 de spectatori pe stadioane şi hipodroame ar putea fi schimbat dacă situaţia sanitară se îmbunătăţeşte de la mijlocul lunii august, a precizat Guvernul. 

Redeschiderea cluburilor, a târgurilor şi saloanelor şi reluarea croazierelor internaţionale ar putea fi decise "începând din septembrie" dacă pandemia continuă să se restrângă, a adăugat Executivul.                


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.