Google Translate oferă o nouă versiune a funcţiei Instant Camera Translation, traducere instantanee cu ajutorul camerei telefonului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Google a anunţat joi o nouă versiunea acestei funcţionalităţi, care aduce îmbunătăţiri.

Instant Camera Translation funcţionează pentru mai mult de 80 de limbi, faţă de 38 de limbi până acum, printre care şi română. Acum traducerea funcţionează cu orice pereche de limbi alese dintre cele suportate - de exemplu din bulgară şi română (până în prezent funcţiona numai în pereche cu limba engleză).

ICT funcţionează online şi offline, dar şi cu opţiunea „auto detect”, pentru care nu trebuie specificat din ce limbă trebuie să traducă.

Calitatea traducerii prin Instant Camera Translation este mai bună: când telefonul este conectat, această funcţionalitate utilizează tehnologia „neural machine tranlation (NMT)” de pe serverele Google pentru a oferi cele mai bune rezultate. Când telefonul nu este conectat la internet, se foloseşte de tehnologia NMT de pe dispozitiv pentru a oferi traducere de calitate. 

Pentru a folosi Instant Camera Translation, căutaţi butonul „Cameră foto” din meniul principal al aplicaţiei Google Translate.

Versiunea îmbunătăţită a Instant Camera Translation este disponibilă pentru aplicaţia Google Translate din Android şi iOS.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.