George Simion, preşedintele formaţiunii politice AUR, Florin Răducioiu, fotbalist din generaţia de aur a României, şi cântăreaţă Andreea Antonescu, vor fi invitaţi în emisiunea „Florin Călinescu Show”, joi, la Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul AUR, George Simion, este invitat pe canapeaua lui Călinescu. În plină pandemie de coronavirus, cu noi consultări care se anunţă de la Cotroceni şi cu ameninţarea unui nou lockdown, scena politică este mai animată ca oricând. Liderul AUR vine să vorbească despre strategia politică a formaţiunii sale pentru perioada următoare. Pe cine ar susţine ca premier şi cu cine ar face alianţă, toate aceste teme le va aborda George Simion în întâlnirea cu Florin Călinescu.

Pentru că în fiecare seară de marţi, miercuri şi joi, de la 20.00, la Prima TV, telespectatorii pot afla de la Florin Călinescu Show răspunsurile politicienilor, viziunea oamenilor de succes şi se pot relaxa alături de artişti cunoscuţi.

„Florin Călinescu Show” se vede marţi, miercuri şi joi, de la ora 20.00, iar din emisiune nu vor lipsi momentele de muzică live ale orchestrei condusă de compozitorul Virgil Popescu, invitaţii cu talente deosebite: magicieni, cântăreţi, dansatori, acrobaţi sau stand-up-eri.

De asemenea, telespectatorii se pot înscrie la sms 1789 cu textul „Concurs” pentru un premiu de 10.000 de euro. Primele premii vor fi date începând de marţi, 26 octombrie, iar sms-urile pot fi trimise oricând, 24 de ore din 24 şi 7 zile din 7.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.