UNITER anunţă organizarea preselecţiei pentru "Gala Tânărului Actor - HOP!", a XXI-a ediţie, în perioada 11 - 13 iulie - cu posibilitatea de prelungire, în funcţie de numărul concurenţilor înscrişi, la Teatrul Naţional I. L. Caragiale din Bucureşti, Sala Mică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preselecţia se adresează tuturor actorilor care au absolvit facultatea (licenţă) începând cu promoţia 2014.

Tema acestei ediţii este "Pirandello, structura ludică. Eu şi personajul".

La Secţiunea Individual, concurenţii vor pregăti un moment (monolog, colaj, studiu) bazat pe texte din opera lui Luigi Pirandello (nuvele, piese de teatru, romane, scrisori). În construcţia  momentului, concurentul trebuie să integreze maximum 2 minute performative care să îi pună în valoare calităţile, abilităţile personale (dans, cânt, capacitatea de a folosi instrumente muzicale, capacitatea de a mânui marionete, acrobaţie, magie, etc). Durata maximă: 10 minute.

La Secţiunea GRUP, concurenţii vor pregăti un spectacol/studiu/work in progress (multi-media, instalaţie, teatru fizic, teatru dans, performance) având ca suport un text pirandellian sau un text al unui autor modern, contemporan ce are ca temă revizitarea operei lui Pirandello. Durata maximă: 30 minute.

Componenţa maximă a unui grup este de 6 persoane.

Candidaţii trebuie să trimită la adresa de e-mail doina@uniter.ro un curriculum vitae, copie după diploma de absolvire sau după adeverinţă, în cazul absolvenţilor anului 2018, o fotografie (portret, rezoluţie 300 dpi) şi titlul exerciţiului prezentat. De asemenea, dacă sunt anumite cerinţe tehnice pe care le putem asigura, vă rugăm să le menţionaţi. Data limită de înscriere este 30 iunie.
 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.