Fox a anunţat că pregăteşte cel de-al 16-lea sezon al serialului animat „Family Guy”, creat de Seth MacFarlane, care îşi împrumută vocea personajului principal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel de-al 16-lea sezon marchează şi a 20-a aniversare a serialului pentru care îşi mai împrumută vocile Alex Borstein, Seth Green, Mila Kunis şi Mike Henry, potrivit Variety.

Episodul cu numărul 300 a fost cuprins în cel de-al 15-lea sezon, urmărit, în medie, de 2,55 de milioane de teelspectatori.

„Family Guy” este producţie a 20th Century Fox Television. MacFarlane a mai lucrat la alte seriale Fox între care „The Orville”, dar este cunoscut şi pentru producţia „Ted”.

Pe lângă „Family Guy”, Fox a anunţat un nou sezon - al nouălea - pentru „Bob’s Burgers”, comedie animată premiată cu Emmy în 2017, creată de Loren Bouchard. Cel de-al optulea sezon a fost urmărit, în medie, de 2,37 de milioane de telespectatori.

Noile sezoane ale celor două seriale se află acum în producţie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.