Actorul Forest Whitaker, premiat cu Oscar în 2007, a încheiat un acord de colaborare cu Netflix pentru un film bazat pe romanul „Hello, Universe”, semnat de Erin Entrada Kelly şi recompensat în 2018 cu premiul Newbery.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dramaturgul şi scenaristul Michael Golamco („Always Be My Maybe”) va fi cel care adaptează romanul.

Whitaker şi Nina Yang Bongiovi („Fruitvale Station”) de la Significant Productions vor fi producători.

Povestea este centrată pe dispariţia unui băiat într-o fântănă şi este spusă din patru puncte de vedere - doi băieţi şi două fete.

Forest Whitaker, în vârstă de 57 de ani, a mai produs „Fruitvale Station” şi „Roxanne Roxanne”. A jucat în peste 120 de filme şi este cunoscut pentru roluri din „Black Panther” (2018), de Ryan Coogler, „The Butler” (2013), de Lee Daniels, „The Crying Game” (1992), de Neil Jordan, şi „Bird” (1988), de Clint Eastwood. În 2007, a primit premiul Oscar pentru rolul principal din „The Last King of Scotland”, regizat de Kevin Macdonald.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.