Filmul ”The Wizard of Lies”, cu Michelle Pfeiffer şi Robert De Niro în distribuţie, va avea premiera pe 20 mai, la HBO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul, regizat de Barry Levinson, spune povestea scandalului care l-a avut în prim plan pe finanţistul şi escrocul Bernie Madoff. Robert De Niro joacă rolul brokerului, în timp ce Michele Pfeiffer o interpretează pe soţia acestuia, potrivit site-ului hbo.com.

Scenariul filmului de televiziune este scris de Sam Levinson, John Burnham Schwartz şi Samuel Baum, iar din distribuţie mai fac parte Hank Azaria şi Kristen Connolly.

În 2008, brokerul, consultantul şi finanţistul Bernard Madoff a ajuns pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume după ce a fost arestat sub acuzaţia de înfăptuire a celei mai mari fraude financiare din istoria Statelor Unite.

Acesta este primul rol al lui Robert De Niro (premiat cu Oscar pentru ”Raging Bull” şi ”The Godfather II”) într-o producţie HBO, la fel şi pentru Michelle Pfeiffer (câştigătoare a unui Glob de Aur pentru “The Fabulous Baker Boys”).

Michelle Pfeiffer va putea fi urmărită anul acesta şi în drama ”Mother”, semnată de Darren Aronofsky, unde joacă alături de Jennifer Lawrence, Javier Bardem şi Kristen Wiig. În plus, ea va juca în remake-ul realizat de Kenneth Branagh după ”Crima din Orient Expres”, din distribuţia căruia mai fac parte Johnny Depp, Josh Gad, Daisy Ridley, Penélope Cruz, Judi Dench şi Willem Dafoe.

De cealaltă parte, Robert De Niro începe anul acesta lucrul la producţiile ”War with Grandpa”, în regia lui Tim Hill, şi ”The Irishman”, de Martin Scorsese, iar un serial regizat de David O. Russell, în care va juca alături de Julianne Moore, a fost anunţat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.