În luna august, duminica este ziua dedicată romantismului la DIVA şi vor fi difuzate filme din seria "Vara Iubirii", difuzate de la ora 16.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe 7 august va fi difuzat "Golful scoicilor" ("Sand Dollar Cove", 2021). Managerul unui proiect de dezvoltare imobiliară, Elli (Aly Michalka), este trimisă de compania pentru care lucrează în oraşul Sand Dollar Cove, localizat pe malul mării în Connecticut, pentru a achiziţiona o propietate ce urmează să fie centrul unui mare proiect. Brody (Chad Michael Murray), fermecătorul localnic care deţine proprietatea, vrea să se asigure că debarcaderul oraşului rămâne intact. Elli şi Brody petrec timp împreună în timp ce ea încearcă să găsească o modalitate prin care pot ajunge la o înţelegere, iar legătura dintre ei devine din ce în ce mai puternică.

Pe 14 august, este programat filmul  "Ferma de nuci pecan" ("Sweet Pecan Summer", 2021). După un insucces profesional, proiectul ei inovativ fiind respins în favoarea unei idei mai sigure, Amanda (Christine Ko) crede că este un moment bun să ia o vacanţă şi acceptă oferta mătuşii sale de a o vizita la ferma de nuci pecan din Pecan Hill, Georgia. Ajunsă în localitatea în care a crescut, Amanda află că mătuşa sa intenţionează să vândă ferma. Iar mătuşa Carol l-a desemnat tocmai pe iubitul de liceu al Amandei, J.P. Milligan (Wes Brown), ca broker imobiliar pentru a se ocupa de vânzare. Soarta fermei va decide şi finalul poveştii dintre cei doi.

"Într-o vară" ("One Summer", 2021) este programat pe 21 august. Sarah Drew revine la DIVA în rolul restauratorului Jenna Fontaine, care îl ajută pe văduvul Jack (Sam Page) să repare farul local în memoria soţiei sale. Jack decide să viziteze oraşul natal al soţiei sale împreună cu fiul şi fiica sa, unde începe să experimenteze viziuni despre trecut ce pot avea un impact considerabil pentru viitorul său. Cum va reuşi Jack să treacă peste momentul emoţionant provocat de întâlnirea cu fosta soacră, să rezolve problemele cu fiica sa adolescentă, să repare o casă şi să reastaureze un far? Cu o inimă deschisă şi gata să primească iubire.

28 august încheie vara cu două premiere. Filmul "Dragoste cu repetiţie" ("Love Strikes Twice", 2021) este programat de la 16:00 şi invită spectatorii să răspundă la următoarea întrebare: "Dacă ai putea să o iei de la început, ai alege acelaşi partener?". Ei bine, vom afla ce alegere face personajul principal Maggie (Katie Findlay), care descoperă într-o dimineaţă că a călătorit peste noapte 15 ani în trecut şi poate să decidă dacă ar vrea să îşi petreacă din nou viaţa alături de soţul ei, Josh (Wyatt Nash). 

De la ora 18.00, premiera "Cu frâiele în mână" ("Taking the Reins", 2021) încheie seria de filme romantice de vară. Jurnalista Samantha (Nikki Deloach) este desemnată de superiorul ei să meargă la ferma familiei sale şi să scrie un articol despre prestigiosul turneu ecvestru la care va participa şi tatăl ei. Ceea ce nu ştie Samantha este că tatăl ei l-a angajat pe Luke (Scott Porter), fostul ei soţ, ca antrenor pentru eveniment. Acum trebuie să se confrunte atât cu cariera ei ecvestră abandonată, cât şi cu conflictele ei nerezolvate cu Luke. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.