Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi - FILIT lansează apelul de recrutare voluntari pentru ediţia a VI-a a festivalului, care se va desfăşura în perioada 3-7 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Voluntarii vor lucra alături de echipa de organizare în perioada premergătoare festivalului şi în timpul acestuia şi vor avea ocazia să interacţioneze cu mari nume ale scenei culturale internaţionale. Departamentele în care pot activa sunt Invitaţi, Logistică, Evenimente/Proiecte, Casa FILIT, Comunicare/Promovare şi Resurse Umane. 

Printre criteriile de selecţie se numără disponibilitatea de timp, experienţa anterioară şi/sau cunoaşterea uneia sau a mai multor limbi străine.

Voluntarii de toate vârstele se pot înscrie direct pe site-ul www.filit-iasi.ro, la secţiunea „Voluntari”, până în data de 26 august.  În perioada 27 - 31 august, voluntarii selectaţi vor fi contactaţi de către organizatori, iar în perioada 3-7 septembrie 2018 va avea loc instruirea voluntarilor.

FILIT este un proiect anual finanţat de Consiliul Judeţean Iaşi prin Muzeul Naţional al Literaturii Române Iaşi şi este considerat unul dintre cele mai mari festivaluri literare din Europa, aspectele remarcate de invitaţi, jurnalişti şi public fiind amploarea şi diversitatea programului, buna organizare şi prezenţa numeroasă a publicului.

Anul trecut, FILIT a însemnat 300 invitaţi, 100 evenimente, 30.000 de participanţi, 150 voluntari, 19 ţări participante, 32 rezidenţe de creaţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.