Cea de-a şaptea ediţie a festivalului Cinepolitica va avea loc în perioada 18 - 22 aprilie, la Bucureşti, sub sloganul „Not so politically correct”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Singurul festival din Europa Centrală şi de Est dedicat filmului politic va avea loc la Cinema Elvire Popescu şi Institutul Balassi din Bucureşti.

„Cred că o tematică a programului de anul acesta ar fi «scheletul din dulap», ascunderea, revelarea şi asumarea vinovăţiei în cazul unor «molime» cronice ale civilizaţiei umane. Vom prezenta filme şi informaţii care nu mai sunt expuse în «stradă», ci ascunse adânc, de-a lungul timpului, în memoria individuală”, transmite Marius Copel, selecţionerul festivalului.

Detalii privind filmele care vor fi incluse în programul festivalului vor fi anunţate în curând.

Organizat de Asociaţia Cultură şi Imagine, Festivalul Internaţional de Film Cinepolitica este patronat de Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” (UNATC) şi de Universitatea Naţională de Arte (UNArte). Evenimentul este finanţat de Centrul Naţional al Cinematografiei (CNC). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.