Actorul Ewan McGregor revine în universul "Star Wars", i-a anunţat vineri pe fani la convenţia D23, organizată de Disney la Anaheim. El reia rolul Obi-Wan Kenobi, pe care l-a interpretat în părţile I, II şi III din saga intergalactică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul britanic a urcat pe scenă surprinzător, anunţat de preşedintele LucasFilm, Kathleen Kennedy.

"Înainte de a pleca, avem un ultim anunţ de făcut... după secrete, zvonuri şi imposibilitatea de a spune ceea ce va fi, sunt emoţionată să anunţ revenirea unui membru iubit al familiei "Star Wars", a spus ea. 

În aplauzele publicului, Ewan McGregor s-a alăturat pe scenă lui Kathleen Kennedy pentru a confirma că va relua rolul de jedi, cu ocazia unui serial ce va fi difuzat pe platforma de streaming Disney+, lansată în Statele Unite pe 12 noiembrie. 

Scenariul noului serial a fost deja scris iar filmările ar trebui să debuteze anul viitor. Nu se ştie încă intriga, nici titlul sau data premierei. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.