Episodul din serialul ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” care urma să fie lansat duminică este online, fără legătură cu atacul de săptămâna aceasta al unui grup de hackeri care a sustras 1,5 TB de date de pe serverele companiei HBO, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Linkuri pentru vizionarea celui de-al patrulea episod al sezonului 7 din ”Urzeala tronurilor”, care urma să fie difuzat pe 6 august, au apărut pe un grup de discuţii în reţeaua Reddit, potrivit unor informaţii raportate vineri de Verge. Copia piratată a episodului era disponibilă pe Google Drive. 

Logo-ul Star India, companie de distribuţie TV, apare ca watermark pe copia piratată, cu textul ”doar pentru vizionare internă”.

Verge a transmis că a putut verifica autenticitatea episodului ”Urzeala tronurilor”. 

De cealaltă parte, hackerii care au spart serverele companiei HBO au anunţat că vor distribui, săptămânal, materialele furate. 

Printre datele accesate de hackeri se numără scenariul pentru un viitor episod din ”Urzeala tronurilor” şi două episoade încă nelansate din serialele ”Ballers” şi ”Room 104” produse de HBO.

HBO nu este la primul contact cu hackerii. În 2015, hackerii au pus mână pe primele patru episoade din sezonul 5 al "Game of Thrones", înainte ca acestea să fie lansate oficial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.