Emisiunea "Românii au talent", difuzată vineri seara de Pro TV, a fost lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 22.2 puncte de rating şi 55.7% share, de aproape opt ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut numai 2.9 puncte de rating şi 7.3% share.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe întreaga durată de difuzare, 20.31 - 23.31, la nivel naţional, peste 3,5 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul "Românii au talent", iar în minutul de maximă audienţă de la 20.53, peste 4,2 milioane de români au urmărit emisiunea. 

În premieră la "Românii au talent", Smiley şi Pavel Bartoş şi-au ales preferatul din acest sezon încă din etapa preselecţiilor, pe care l-au trimis direct în semifinală. Concurentul care a primit golden buzz-ul de la cei doi prezentatori a cântat melodia "Copacul" şi i-a cucerit şi pe juraţi.

Fang Shuang din China a cântat melodia "Copacul" perfect, iar timbrul lui vocal incredibil şi interpretarea i-au făcut pe toţi cei prezenţi în sală să se ridice şi să-l aplaude. Andi şi Mihaela erau pregătiţi să apese butonul auriu, însă Smiley şi Pavel au avut o strategie mult mai bună, au fost mai rapizi, i-au surprins chiar şi pe cei patru juraţi şi l-au trimis pe Fang direct în semifinală, apăsând, în premieră, golden buzz-ul în sezonul şapte "Românii au talent".

”A trecut direct în semifinală, e golden buzz-ul nostru. Era normal ca golden buzz-ul nostru să fie un chinez cu un cap mai mare decât Pavel. Noi am simţit că acesta este talentul care ne caracterizează, care ne reprezintă pe noi în semifinală anul ăsta”, au spus cei doi prezentatori.

Victor Barbu a fost primul concurent din cea de-a treia ediţie care a reuşit să impresioneze juriul. Concurentul a cântat la chitară şi voce melodia "Sway" şi a primit foarte multe laude şi aplauze. ”Sunt un mare susţinător al artiştilor stradali. Apreciez în mod deosebit faptul că ai cântat extrem de corect. Eşti foarte rafinat în acorduri şi-mi place foarte mult că ţii la principiul tău de viaţă. E bine să ştii întotdeauna unde ţi-ai propus să ajungi şi să te duci pe drumul tău”, i-a spus Andi la finalul momentului. Victor a obţinut din partea juriului 4 de "da".

Ansamblul de muzicuţe Ritmic de Breaza a venit la "Românii au talent" să cucerească publicul şi a reuşit. Cei trei membri ai grupului au cântat fabulos, iar Smiley şi Pavel i-au aplaudat în culise pe toată durata momentului. Încântat de reprezentaţie, Florin le-a spus: ”Atunci când trei oameni, fără corpuri de balerine, fără să facă prea multe artificii, ridică totuşi nişte oameni în picioare, aici sunt premisele entertainment-ului şi ale spectacolului. Cred că veţi deveni celebri”. Concurenţii au fost răsplătiţi cu 4 de "da".

Chira Lepădatu, de 50 de ani, a făcut o demonstraţie de culturism la
Chira Lepădatu, de 50 de ani, a făcut o demonstraţie de culturism la "Românii au talent"

Chira Lepădatu, de 50 de ani, a făcut o demonstraţie de culturism, reuşind să-i impresioneze pe juraţi cu condiţia sa fizică şi să obţină aplauze din partea publicului. 

Ediţia următoare a emisiunii "Românii au talent" are loc vineri, de la ora 20.30. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.