Realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres a prezentat scuze echipei emisiunii sale pentru numeroasele nereguli, despre care nu a dat detalii, semnalate pe platoul de filmare, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

DeGeneres a recunoscut că exista o atmosferă care nu reflecta valorile cu care ea a început în urmă cu 17 ani franciza şi a promis că vor exista schimbări.

Surse apropiate emisiunii au spus că producătorul executiv Ed Glavin urmează să părăsească postul. El face parte din trio-ul de producători foarte apropiaţi de Ellen DeGeneres. Aparent, Andy Lassner şi Mary Connelly vor rămâne în echipa emisiunii, ei nefiind implicaţi în plângerile făcute de staff.

„Din prima zi a emisiunii noastre, am spus tuturor la prima întâlnire că «The Ellen DeGeneres Show» va fi un loc fericit - nimeni nu va ridica tonul şi toată lumea va fi tratată cu respect. Evident, ceva s-a schimbat şi sunt dezamăgită să aflu că asta nu s-a întâmplat”, a scris DeGeneres în scrisoarea adresată echipei.

Ea a continuat: „Nu aş fi putut avea succesul pe care l-am avut fără contribuţiile voastre. Numele meu este legat de tot ce facem şi îmi asum răspunderea pentru asta. Împreună cu Warner Bros. am început imediat o anchetă internă şi facem paşi pentru a corecta problemele”.

La începutul acestei săptămâni, Variety a raportat că „The Ellen DeGeneres Show” este subiectul unei anchete interne derulate de WarnerMedia după ce au fost primite mai multe acuzaţii de rasism şi privind condiţiile de muncă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.